background-keetering
KEETERAAR VAN BOUWEND
EN WERKEND NEDERLAND
Catering op locatie

OP LOCATIE

Sjeff Keetering. voedt uw werknemers, zodat u die logistieke en organisatorische hoofdbrekens niet hoeft te hebben.  Sjeff Keetering. werkt vanuit een eigen mobiele keuken met uitgiftepunt en garandeert verse, gezonde maaltijden, op elk moment van de dag of nacht.

Gezond catering

GEZOND

Een harde werker verdient een voedzame maaltijd. Sjeff Keetering. kookt gezonde en smaakvolle gerechten, zodat uw werknemers zijn voorzien van het beste krachtvoer om de klus te klaren. Met noodzakelijke diëten wordt uiteraard rekening gehouden.

FLEXIBEL

De kracht van Sjeff Keetering. ligt in flexibiliteit.
Hoe lang de werkdag ook duurt, of dat er ‘nog even’ een paar honderd man een extra snack moet krijgen, wij sjeffen dat!

Moraal op grote schaal

Sjeff Keetering. houdt hard werkend personeel op de been en het moraal hoog, met op maat gemaakte maaltijden, passend bij de werkzaamheden en aansluitend op de werktijden. Hoe groot het project ook is.

Dat sjeffen wij!

24 / 7

Sjeff. is dag én nacht inzetbaar. Schuift het ontbijt door naar de middag, of de lunch door naar de nacht? Sjeff. schuift zonder problemen mee.

Afwisseling

Sjeff. houdt van afwisseling op het menu. Lekkere Oer-Hollandsche stamppot of een trendy fushion maaltijd. Rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de werknemers.

Extraatje

Bloedhete dag of ijskoude nacht? Sjeff. regelt dat verkoelende ijsje of die warme kop soep.

Iets te vieren?

Elk feestje is door Sjeff. te ondersteunen. De gehele organisatie ervan neemt Sjeff. zo nodig ook uit handen. Uw bedrijfshal, entree, kantine  of parkeerplaats, toveren we om tot een feestastische thema-locatie.

Opschalen

Een extra mond te voeden of plots extra gerechten nodig? Geen probleem! Sjeff. kan per direct opschalen, ongeacht het soort gerecht of het tijdstip van de dag.

Dieetwensen

Vegetarisch, veganistisch of halal bereid, Sjeff. kookt naar iedere dieetwens en neemt elke benodigde maatregel bij een eventuele voedselallergie.

De juiste maaltijd.

Sjeff Keetering. kiest met grote zorg de ingrediënten en bereidingswijzen. Zowel bij de stamppotten als bij trendy of buitenlandse gerechten (halal).

Maak een afspraak met Sjeff.

Wij komen graag langs om te laten horen, zien en ook proeven wat Sjeff. te bieden heeft!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.