Een klasse feest door Sjeff de Mission!

Een feest is pas echt top als je het door Sjeff hebt laten regelen. Met Sjeff de Mission heb je een partij getroffen die alles uit handen neemt, volledig ontzorgt en je altijd weer aangenaam zal verassen met unieke concepten.

Het Concept

Een geweldig feest begint met een goed concept. Sjeff verzint samen met jou een thema en een concept om het evenement voor de bezoeker een consistent geheel te laten voelen. Beleving van de gast is voor Sjeff het belangrijkste aspect om het evenement een succes te noemen. Voor het uitwerken nemen wij de klant aan de hand mee door het concept en de hoogtepunten zodat we nooit voor verassingen staan anders dan de grote mate van het plezier dat onze gasten gaan beleven.

De aankleding

Sjeff heeft alle contacten binnen handbereik om jouw evenement top aan te kleden. Bovendien heeft Sjeff zijn eigen mobiele catering wagen dat op elk feest een hit is! Wat dacht je van een Oud Hollandse frietkar? Of een volledig verzorgd alla cart diner? Discotheek op locatie? Het kan allemaal!

Informeer naar de mogelijkheden voor uw partij en laat je lekker door ons verassen!

Neem direct contact op middels bijgaand telefoonnummer of laat je gegevens achter op het contactformulier. Dan nemen wij z.s.m. contact met jou op.

Laat een berichtje achter, we zijn benieuwd wat we voor jou mogen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.