Bedrijfscatering Gooise Meren

Bent u opzoek naar een betrouwbare partner voor uw bedrijfscatering Gooise Meren? Wij zijn u graag van dienst! Sjeff. is de partner die alles omtrent bedrijfscatering uit handen neemt, volledig ontzorgt en aangenaam verrast met unieke concepten. Voor elke feestelijkheid of gelegenheid een warme maaltijd.

Catering op locatie

BEDRIJFSCATERING GOOISE MEREN

Sjeff. is uw partner voor bedrijfscatering Gooise Meren. Sjeff. voedt uw werknemers, zodat u die logistieke en organisatorische hoofdbrekens niet hoeft te hebben. Sjeff. werkt vanuit een eigen mobiele keuken met uitgiftepunt en garandeert verse, gezonde maaltijden, op elk moment van de dag of nacht.

Gezond catering

GEZONDE BEDRIJFSCATERING IN GOOISE MEREN

Een harde werker verdient een voedzame maaltijd. Sjeff. kookt gezonde en smaakvolle gerechten, zodat uw werknemers zijn voorzien van het beste krachtvoer om de klus te klaren. Met noodzakelijke diëten wordt uiteraard rekening gehouden. Het verschil tussen uitzonderlijk en gewoon, is net dat kleine beetje extra. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom zijn wij dé partner voor uw bedrijfscatering in Gooise Meren.

FLEXIBELE CATERING

Wanneer u opzoek bent naar een partner voor de bedrijfscatering dan wilt u de beste kwaliteit zonder zorgen, kortom een partner waar u van op aan kunt, wij sjeffen dat!

Wij ontzorgen u in het gehele proces. Wij denken met u mee, zijn flexibel en weten van aanpakken. Daardoor bent u verzekerd van een zorgeloze bedrijfscatering in de regio Gooise Meren.

De kracht van Sjeff. ligt in flexibiliteit. Hoe lang de werkdag ook duurt, of dat er ‘nog even’ een paar honderd man een extra snack moet krijgen, wij sjeffen dat!

De beste bedrijfscatering voor moraal op grote schaal

Sjeff. bedrijfscatering Gooise Meren houdt hard werkend personeel op de been en het moraal hoog, met op maat gemaakte maaltijden, passend bij de werkzaamheden en aansluitend op de werktijden. Hoe groot het project ook is.

Dat sjeffen wij!

24 / 7

Sjeff. bedrijfscatering is dag én nacht inzetbaar in de regio Gooise Meren. Schuift het ontbijt door naar de middag, of de lunch door naar de nacht? Sjeff. schuift zonder problemen mee.

Afwisseling

Sjeff. houdt van afwisseling op het menu. Lekkere Oer-Hollandsche stamppot of een trendy fushion maaltijd. Rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de werknemers.

Extraatje

Bloedhete dag of ijskoude nacht? Sjeff. regelt dat verkoelende ijsje of die warme kop soep.

Iets te vieren?

Elk feestje is door Sjeff. te ondersteunen. De gehele organisatie ervan neemt Sjeff. zo nodig ook uit handen. Uw bedrijfshal, entree, kantine  of parkeerplaats, toveren we om tot een feestastische thema-locatie.

Opschalen

Een extra mond te voeden of plots extra gerechten nodig? Geen probleem! Sjeff. kan per direct opschalen, ongeacht het soort gerecht of het tijdstip van de dag.

Dieetwensen

Vegetarisch, veganistisch of halal bereid, Sjeff. kookt naar iedere dieetwens en neemt elke benodigde maatregel bij een eventuele voedselallergie.

De juiste maaltijd.

Sjeff. kiest met grote zorg de ingrediënten en bereidingswijzen. Zowel bij de stamppotten als bij trendy of buitenlandse gerechten (halal).

Maak een afspraak met Sjeff.

Wij komen graag langs om te laten horen, zien en ook proeven wat Sjeff. te bieden heeft!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.