Ons verhaal

In 2018 begon Sjeff. als cateraar in IJmuiden, tijdens de renovatie van de grootste zeesluis ter wereld. Zo werd Sjeff Keetering. geboren, met één duidelijk doel: Krachtvoer op locatie. Dag en nacht stonden er honderden maaltijden klaar, zowel op de bouwplaats, als op kantoor. Van avondeten tot ontbijt, extraatjes als hete soep op koude dagen, ijsjes op warme dagen, bij de feestelijke gelegenheden, Sjeff Keetering. zorgde voor alles.

Sjeff de Mission., ontstond door de groeiende vraag naar catering voor andere feesten en partijen, op locatie. Van concept tot en met de algehele uitvoering: Sjeff. de Mission. regelt alles tot in de puntjes. Ons motto is dan ook: ‘Een feest om mee te werken!’.

Met S-Uitvaartcatering bestaat een nauwe samenwerking, al vanaf het eerste uur. Daarmee dragen wij bij aan elk mooi en betekenisvol afscheid. Cateringspecialiste Esther en haar team zorgen voor een rustgevende en zorgzame sfeer voor de nabestaanden.

Sinds begin 2023, sjeffen we het ook bij Brasserie De Negentiende. Een unieke locatie op de golfbaan in Heemskerk, waar we gasten en golfers blij maken. Van de ochtendkoffie tot aan het diner en tijdens alle toernooien, wedstrijden en bijeenkomsten. Daarnaast is Brasserie De Negentiende onze opleidingsvloer. Hier trainen we nieuwe collega’s zonder horeca-ervaring, zodat ze op elke cateringpartij of horecalocatie voorbereid zijn en alle facetten van het vak leren.

Het werd nog gekker! Toen Sjeff. in de zomer van 2023 werd gevraagd om op Landgoed Marquette de catering en hosting te regelen, voor de al geplande bruiloften en events, stonden onze Sjeffs te springen om deze nieuwe uitdaging aan te gaan. Met onze kenmerkende Sjeff-stijl en creatieve aanpak, werd ook dit eeuwenoude monument, een stralend onderdeel van Sjeff. Dit project sluit voor ons perfect aan bij de waarden van Sjeff de Mission.: volledige ontzorging, creatief denken buiten de gebaande paden, oog voor detail en samenwerking om onvergetelijke ervaringen te creëren.